Evenimentul Zilei > EVZ Special > Arbitru român, în mijlocul unui incident sângeros petrecut în Europa League
Arbitru român, în mijlocul unui incident sângeros petrecut în Europa League

Arbitru român, în mijlocul unui incident sângeros petrecut în Europa League

Un incident nefericit s-a petrecut chiar sub ochii lui Ovidiu Hațegan joi seara, în Europa League. Un jucător de la AS Roma a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, iar românul a anunțat că ar putea întrerupe partida. 

Ovidiu Hațegan a arbitrat partida dintre Basaksehir și Roma. Românul a fost nevoit să întrerupă partida circa 6 minute, după ce Lorenzo Pellegrini a fost lovit cu o monedă în cap, de un suporter.

Incidentul s-a produs în minutul 53, al scorul de 3-0 pentru italieni, când Pellegrini se pregătea să execute un corner. A făcut semn că a fost lovit în cap, iar centralul Hațegan s-a dus rapid în zona jucătorului, după care i-a solicitat crainicului să-i avertizeze pe suporterii turci că ar putea suspenda partida.

Lorenzo Pellegrini a fost bandajat la cap și a evoluat până în minutul 71, când a fost înlocuit cu Under. În urma victoriei de aseară, Roma nu este calificată. Șaisprezecimile se joacă în ultima etapă. Monchengladbach are 8 puncte, Roma – 8, Basaksehir – 7, Wolfsberger.

Pe 12 decembrie, Roma va întâlni ultima clasată, iar nemții, Basaksehir.