Evenimentul Zilei > Actualitate > Arădeanul Valentin Costea a murit după ce a fost ținut în viață de aparate. A fost bătut cu bâta de baseball
Arădeanul Valentin Costea a murit după ce a fost ținut în viață de aparate. A fost bătut cu bâta de baseball

Arădeanul Valentin Costea a murit după ce a fost ținut în viață de aparate. A fost bătut cu bâta de baseball

Valentin Costea, tânărul arădean bătut cu sălbăticie în urmă cu aproape două săptămâni, s-a stins din viaţă astăzi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

Acesta se afla în moarte cerebrală şi era internat la secţia de Anestezie Terapie Intensivă, fiind ţinut în viaţă de aparate, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier. Deşi medicii spuneau, iniţial, că tânărul de 35 de ani nu va trăi mai mult de o zi două, acesta s-a stins după o săptămână în care doar aparatele l-au mai ţinut în viaţă. Potrivit aradon.ro, familia lui Valentin Costea nu a dorit ca organele tânărului să fie prelevate.

Valentin Costea, cunoscut arădenilor mai ales pentru întrecerile auto Drag Racing organizate pe Aeroportul Arad şi pentru atelierul său de tuning auto din Parcul Industrial UTA, a fost găsit în comă în atelier.

Anchetatorii l-au reţinut imediat pe Daniel Denis Hodis, tânărul de 24 de ani care l-a bătut crunt pe Valentin Costea. Potrivit lui Dan Aurelian Ursu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, agresorul şi-a recunoscut fapta. Acum, se fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt, a succesiunii evenimentelor", a precizat prim-procuror adjunct Dan Aurelian Ursu.

Cel care este acuzat că l-a bătut şi jefuit pe Valentin Costea este chiar un angajat al său de la atelierul auto, care se pare că ar fi fost sub influenţa drogurilor în momentul în care l-a agresat pe cel poreclit "Vale”.