Evenimentul ZileiEconomieAplicația care te ajută să știi unde ai parcat și nu numai. Acum și în București

Aplicația care te ajută să știi unde ai parcat și nu numai. Acum și în București

Aplicația care te ajută să știi unde ai parcat și nu numai. Acum și în București
Aplicația care te ajută să știi unde ai parcat a fost lansată de curând pentru București.

Aplicaţia AMPARCAT.RO a fost lansată zilele trecute pentru a uşura modul în care se poate plăti parcarea în Bucureşti. Aplicaţia are ca scop oferitrea de timp, atât de necesar într-un oraș aglomerat, conducătorilor auto și are ca moto: Parchează. Plătește. Zâmbește.

Instalând această aplicaţie pe telefonul mobil orice conducător auto poate parca apăsând un singur buton fără a trebui să ştie zone, tarife sau să caute un parcagiu sau parcometru.

Aplicația AMPARCAT.RO, te ajută să parchezi regulamentar şi fără probleme în Bucureşti. Aplicaţia care face Capitala să zâmbească AMPARCAT.RO  este cea mai nouă aplicaţie pentru telefonul mobil care permite parcarea cu plată rapidă și fără bătăi de cap în București.

Posesorii de telefoane inteligente, atât dispozitivele android, cât şi iOS, pot descărca aplicaţia care are nenumărate funcţii care ajută utilizatorul să se descurce în traficul din București.

Practic, folosind această soluție mobilă de plată a parcării conducătorii auto scăpă de o mulțime de acțiuni tipice și inutile cu care au fost obișnuiți: să găsească un aparat de parcare în apropiere, să aibă suficienți bani sau bacnotele necesare, să scape de a pune bonul de parcare în loc vizibil în parbriz, să nu mai fie legat de perioada de timp pentru care s-a plătit parcarea, astfel încăt dacă aceasat expiră să existe riscu de a lua amendă. Aplicația te ajută și să reajungi, pe cel mai scurt traseu, la mașină.

Am testat aplicația, care a fost deja utilizată de conducătorii auto din Oradea, și am constatat că are o secțiune clară de instrucțiuni privind utilizarea.  În cadrul secțiunii Cont, din aplicația mobilă AMPARCAT.RO, se regăsește un link către Manual de utilizare, ușor de găsit.

Sperăm ca cei care vor încerca această aplicație să se bucure de utilitatea acesteia și să parcheze fără bătăi de cap, notificările automate ale platformei ajutând la evitarea amenzilor sau ridicării maşinii. Astfel se elimină stresul generat de problemele zilnice generate de lipsa locurilor de parcare.

 

 

 


Accesează: