Evenimentul Zilei > Actualitate > Apariţia lui Iisus cu 3 zile înainte de Paşti! Unde, când, cum? Imaginea este virală
Apariţia lui Iisus cu 3 zile înainte de Paşti! Unde, când, cum? Imaginea este virală

Apariţia lui Iisus cu 3 zile înainte de Paşti! Unde, când, cum? Imaginea este virală

Locuitorii oraşului columbian Magangue au trăit una dintre rarele experienţe date unui om în această viaţă: apariţia lui Iisus Hristos.

Chipul mântuitorului a apărut pe trunchiul unui copac, iar imaginea a fost interpretată ca un semn divin în plină pandemie globală.

Conform Daily Star, unul dintre martori a povestit că toţi cei prezenţi au început să se roage în momentul în care au realizat că în faţa lor se derulează o minune.

Oamenii şi-au îndreptat rugile spre găsirea unui leac care să scape lumea de teribila pandemie ce s-a abătut asupra ei.

Despre cele semnalate a relatat cameramanul şi jurnalistul Rafael Rodriguez: „Mulţi oameni s-au strâns aici să vadă figura a ceea ce se spune sau se crede că este figura lui Hristos.

Au uitat de pericolul generat de coronavirus şi vin constant aici să se uite la figură. Se poate vedea clar că toată lumea se roagă și cere ca planeta să fie vindecat de acest rău (n.r. – coronavirus) și pentru protejarea oraşului Magangue.”

Conform presei locale (n.r. – El Propio de Magangue), autorităţile au început să-şi manifeste îngrijorarea cu privire la faptul că în jurul copacului cu pricina ar putea apărea curând un adevărat loc de pelerinaj.

În vremuri normale n-ar fi fost o problemă, dar Columbia este supusă la rândul ei măsurilor restrictive din cauza coronavirusului.

Oamenii adunaţi la faţa locului ignoră distanţa socială impusă de actualul context, ceea ce îi îngrijorează mai ales pe cei care locuiesc în zona unde a fost semnalată minunea.

Columbia a înregistrat 1.579 cazuri de coronavirus şi 46 decese din cauza Covid-19, în timp ce 88 persoane şi-au revenit după ce au contractat temutul virus apărut în China.

Evenimentul din Magangue a fost înregistrat la puţin timp după ce într-un oraş columbian foarte afectat de coronavirus a fost semnalată apariţia pe cer a Fecioarei Maria.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: