AVERTISMENT de la meteorologi! La VREMEA asta nu se aştepta nimeni

AVERTISMENT de la meteorologi! La VREMEA asta nu se aştepta nimeni

Dacă ne închipuiam că am scăpat de ger, ei bine, iată că lucrurile nu stau chiar aşa. Ceaţă, ninsoare şi ger - asta îi aşteaptă pe români în următoarele zile. Meteorologii anunţă că nu scăpăm de frig şi temperaturi extreme.

Potrivit meteorologului Lado Gabriella de la Statia meteorologica din Miercurea Ciuc, oamenii din zonă au fost cei care au avut cel mai mult de suferit.  Temperatura a coborat la minus 26 de grade Celsius în cursul zilei de luni spre marţi, în jurul orei 01:30, temperatură care s-a menţinut pana la ora 7.30. PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE 3 ZILE ÎN ŢARĂ Miercuri, în afara arcului carpatic, norii vor fi joşi, va fi ceaţa, chiciură sau fulguieli trecătoare. Joi, tot ceaţa în sud, in est si in centru iar seara va ploua slab in vest si in nord-vest si vor fi conditii sa se produca polei. Vineri, aceeasi ceata in extreriorul arcului carpatic si vreme buna in rest. Maximele vor fi negative in zonele cu ceata persistenta iar in zonele de deal si de munte din vest vom ajunge pana la valori de 11 - 12 grade.

MUNTENIA

Primele zile ale intervalului de referinţă vor fi caracterizate de o vreme rece, astfel că la nivelul întregii regiuni media valorilor maxime va fi de -3...+1 grad, iar a minimelor nocturne între -10 şi -6 grade.

Ne puteți urmări și pe Google News

Începând din data de 8 februarie, este estimată o creştere de temperatură, regimul diurn urmând a se situa în medie între 5 şi 9 grade, iar cel al minimelor între -4 şi -1 grad, fără a se înregistra variaţii importante de la o zi la alta, până spre sfârşitul intervalului.