Evenimentul Zilei > Actualitate > ANUNȚ-ȘOC: „Acel club al Armatei nu va putea juca niciodată în prima ligă profesionistă”
ANUNȚ-ȘOC: „Acel club al Armatei nu va putea juca niciodată în prima ligă profesionistă”

ANUNȚ-ȘOC: „Acel club al Armatei nu va putea juca niciodată în prima ligă profesionistă”

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au anunțat, astăzi, că Steaua Armatei nu va putea să evolueze niciodată în prima ligă, atât timp cât nu este independentă de MApN.

Marius Mitran, directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut un anunț foarte important, astăzi, legat de viitorul echipei CSA Steaua. Oficialul de la LPF a ddeclarat că echipa antrenată de Ion Ion, care va debuta în sezonul viitorul în liga a IV-a, nu va putea să evolueze în prima divizie, atât timp cât va fi patronată de Ministerul Apărării. Și asta pentru că UEFA interzice existența cluburilor departamentale.

„Acel club al Armatei nu va putea juca niciodată în prima ligă profesionistă, pentru că nu se poate prin statut. Tocmai de aceea s-au rupt cluburile departamentale acum mulţi ani. Cât timp patronul va fi MApN, acea echipa nu va putea juca în prima liga. Decât dacă o vor da unui alt om, adică unui alt Becali. Şi unde se va ajunge? În aceeaşi situaţie de acum", a declarat Mitran la Sport.ro.