Uşakov a declarat public că ambele părţi au iniţiat pregătirile în vederea acestui summit şi examinează data şi locul întâlnirii, transmite agenţia EFE. Mai mult, se pare că ambele părţi au iniţiat pregătirile în vederea acestui summit şi examinează data şi locul întâlnirii.

"Sunt luate în calcul diverse opţiuni, au existat propuneri atât din partea Rusiei cât şi a Coreii de Nord", a detaliat consilierul Kremlinului.

În luna septembrie a acetui an Putin l-a invitat pe Kim să efectueze o vizită în Rusia oricând consideră că ar fi oportun. Preşedinta Senatului rus, Valentina Matvienko, a confirmat ipoteza și a spus după o discuţie cu liderul nord-coreean că acesta ar putea vizita Rusia până la sfârşitul acestui an.

Replică la întâlnirea cu Trump?

Kim Jong Un l-a primit în Coreea pe Donald Trump în luna iunie a acestui an, arătând că este dispus să coopereze cu marile forțe ale lumii. De aceea, nu puțini sunt cei care au catalogat gestul lui Putin drept o lovitură de imagine, după criticile tot mai vehemente ale occidentului cu privire la politica de stat a liderului de la Kremlin.

 

Te-ar putea interesa și: