Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunț important în Capitală: „Nu putem să furăm Crăciunul”
Anunț important în Capitală: „Nu putem să furăm Crăciunul”

Anunț important în Capitală: „Nu putem să furăm Crăciunul”

Pandemia nu trebuie să ne fure spiritul Sărbătorilor de iarnă. Dacă în Sectorul 6 s-a decis renunțarea la iluminatul festiv, în sectorul 5 lucrurile stau diferit.

Primarul Sectorului 5 Cristian Piedone a declarat că instalațiile luminoase de Crăciun vor fi prezente și anul acesta, întrucât lumea are nevoie să simtă spiritul sărbătorilor, mai ales din cauza perioadei foarte grele pe care o traversăm din cauza pandemiei de Covid-19.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat miercuri, printr-un mesaj pe Facebook, că nu va renunța la ilumintul festiv anul acesta, dar că vor fi folosite luminițele și ornamentele deja existente pe stoc, iar montarea se va face în regie proprie.

„Este importantă atmosfera de sărbătoare, având în vedere că oamenii oricum trec printr-o perioadă grea din cauza pandemiei de COVID-19”, explică Piedone.

Mesajul integral al primarului Sectorului 5

„🌟 Nu vom renunța la iluminatul festiv, pentru că reprezintă o bucurie pentru locuitorii din sector, în special pentru copii.

☃️🎄 Nu-i putem priva de magia sărbătorilor pe locuitorii din Sectorul 5. Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul. Vă pot spune că vom folosi luminițele și ornamentele pe care le avem deja pe stoc, iar montarea acestora se va realiza în regie proprie. Nu vom face nicio achiziție nouă anul acesta, ne vom descurca cu ce avem.

🎅🏼 Este importantă atmosfera de sărbătoare, având în vedere că oamenii oricum trec printr-o perioadă grea din cauza pandemiei de COVID-19. Vom folosi ornamentele și luminițele atât în centru, dar și pe străduțele din cartiere. Vrem ca atmosfera de Crăciun să se simtă în tot Sectorul 5”, a declarat primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, în contextul pandemiei de Coronavirus.

Primarul din Sectorul 6 nu „aruncă” banii publici pe luminițe

Luni seară, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că nu va împodobi Sectorul 6 cu luminițe tematice de Crăciun pentru că este „mai zgârcit cu banul public” și „de banii aceștia, 500.000 de euro” susține că ar prefera să asfalteze o stradă sau să construiască o creșă sau grădiniță, scrie G4media.