Mai exact, parlamentarii sunt deranjaţi de poliţiştii rutieri care stau la pândă ca să dea amenzi. Vor ca toate maşinile de poliţie să fie inscripţionate, iar poliţiştii să poarte obligatoriu uniformă atunci când îi trag pe şoferi pe dreapta.


Anunţ IMPORTANT pentru şoferi! Noutatea din Codul Rutier care aduce o amendă URIAŞĂ


Aleşii merg şi mai departe. Să luăm exemplu de la alte ţări, unde, chiar dacă greşeşti, nu primeşti amendă, în cazul în care nu deranjezi pe nimeni, spun ei. Unele dintre nemulţumiri sunt transpuse într-o propunere legislativă, potrivit Digi 24.


TOPUL NOILOR AMENZI DE CIRCULAȚIE. Cum te ARZI LA BUZUNAR dacă încalci CODUL RUTIER, după ce a CRESCUT iar valoarea punctului de amendă. Care sunt cele mai "scumpe" greşeli pe care le poţi face la volan


 

Liberalul e de părere că poliţiştii nu ar trebui să-i vâneze pe şoferi, ci să-i determine să fie mai prudenţi. Mai mult, colegul său de la PSD, Sorin Bota, propune aplicarea principiului „Nu deranjezi, nu eşti amendat”, iar în toate localităţile să fie aceeaşi limită de viteză – ori 50 de kilometri pe oră, ori 70, potrivit adevarul.ro.

Citeste mai mult: adev.ro/ovtc0s

ralul e de părere că poliţiştii nu ar trebui să-i vâneze pe şoferi, ci să-i determine să fie mai prudenţi. Mai mult, colegul său de la PSD, Sorin Bota, propune aplicarea principiului „Nu deranjezi, nu eşti amendat”, iar în toate localităţile să fie aceeaşi limită de viteză – ori 50 de kilometri pe oră, ori 70.

Citeste mai mult: adev.ro/ovtc0s