Evenimentul ZileiInternationalAnunț de zile mari pentru cinefili. Gala Premiilor Oscar se va organiza cu prezența fizică a vedetelor

Anunț de zile mari pentru cinefili. Gala Premiilor Oscar se va organiza cu prezența fizică a vedetelor

Anunț de zile mari pentru cinefili. Gala Premiilor Oscar se va organiza cu prezența fizică a vedetelor
Premiile Oscar din acest an se vor desfășura așa cum a fost toată lumea obișnuită, pe covor roșu, în ținute de gală și cu prezența fizică a vedetelor.

Organizatorii Premiilor Oscar au anunțat că anul acesta ceremonia va fi realizată fizic. Vedetele nominalizate vor fi prezente în ținute de gală, iar înmânarea premiilor se va face de către oficiali.

Fanii cinematografiei vor putea vedea ceremonia așa cum au fost obișnuiți, nu ca pe o întâlnire pe Zoom. Aceștia își vor putea admira idolii precum Harrison Ford, Brad Pitt şi Reese Witherspoon.

Anul acesta ceremonia de înmânare a Premiilor Oscar se va realiza într-o gară istorică din centrul oreșului Los Angeles pe data de 25 aprilie.

Organizatorii ceremoniei de luni au promis într-un comunicat ”un areopag de stele cu adevărat galactice”, atât de orbitor încât ”ar putea fi necesari ochelari de soare”.

Ce vedete vor fi prezente

Alături de Harrison Ford şi Reese Witherspoon, vor fi prezenţi la prezentarea Oscarurilor, în carne şi oase, laureaţi ai ediţiei din 2020, precum Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger şi Laura Dern, precum şi sud-coreeanul Bong Joon-ho, recompensat pentru filmul său ”Parasite”, cel mai bun lungmetraj.

Vedete precum Angela Bassett, Halle Berry şi Bryan Cranston se vor afla, de asemenea, pe covorul roşu la această ediţie, prima de o asemenea anvergură de când pandemia de COVID-19 a lovit Hollywood-ul, în martie 2020, bulversând calendarul industriei cinematografice şi provocând închiderea sălilor de cinema.

Datorită unei nete îmbunătăţiri a situaţiei sanitare, permisă în special de creşterea numărului de vaccinări, California îşi accelerează în prezent reluarea activităţilor sale economice şi culturale.

Ediția cu numârul 93 a Premiilor Oscar

A 93-a ediţie a Oscarurilor va fi transmisă din gara Union Station şi din tradiţionala sală de la Dolby Theatre din inima Hollywoodului, unde spectacolele muzicale vor fi susţinute în direct.

De asemenea, au fost planificate hub-uri în Marea Britanie şi Franţa pentru artiştii selectaţi care nu vor putea călători la Los Angeles pentru a participa personal la ceremonie.

Seara Premiilor Oscar va fi regizată pentru a şasea oară de Glenn Weiss, un renumit expert în acest gen de evenimente, alături de producătorul Steven Soderbergh, regizorul filmului ”Contagion”.

”Vrem ca în acest an Oscarurile să arate ca un film, nu ca un spectacol televizat”, au declarat producătorii.


Accesează: