Evenimentul Zilei > Monden > Divorț costisitor la Hollywood. Brad Pitt și Angelina Jolie au cheltuit o avere
Divorț costisitor la Hollywood. Brad Pitt și Angelina Jolie au cheltuit o avere

Divorț costisitor la Hollywood. Brad Pitt și Angelina Jolie au cheltuit o avere

Divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie este pe cale să devină cel mai costisitor de la Hollywood. El ar putea să dureze încă șase ani, opinează experții.

Divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie este pe cale să devină cel mai costisitor de la Hollywood în ceea ce privește taxele legale – și ar putea să se prelungească încă alți șase ani, potrivit experților. Prelungirea va crește și mai mult suma, relatează Retetesivedete .

1 milion de dolari cheltuiți de fiecare pentru divorț

Brad Pitt și Angelina Jolie au cheltuit 1 milion de dolari fiecare în lupta lor care a început în 2016 și care a devenit cel mai costisitor și mai caustic divorț de la Hollywood.

Angelina, în vârstă de 45 de ani, a depus cererea de divorț de Brad, în vârstă de 57 de ani, în septembrie 2016, invocând diferențe ireconciliabile. Experții în drept din Los Angeles spun că fiecare dintre ei a cheltuit deja peste un milion de dolari în acest proces. ei mai cred că lupta pentru custodia copiilor ar putea continua încă șase ani. Părinții celor șase încă nu au ajuns la o înțelegere nici cu privire la modul de a împărți averile, nici privind custodia copiilor naturali și adoptați.

Ar putea deveni unul dintre cele mai scumpe cazuri de divorț din istoria Hollywood-ului

Avocatul Kelly Chang Rickert, din Los Angeles a declarat pentru DailyMail: „Cred că acesta ar putea deveni unul dintre cele mai scumpe cazuri de divorț din istoria Hollywoodului în ceea ce privește taxele legale. Durează de peste patru ani acum, deci este cu siguranță unul dintre cele mai lungi cazuri cu celebrități pe care le-am văzut vreodată.

Cred că Angelina și Brad au cheltuit deja peste un milion de dolari fiecare. Amândoi angajează avocați reputați, iar Angelina a schimbat deja mai mulți. Tarifele orare pot varia între 1.000 și 1.500 de dolari. Și aș estima că acești avocați pot factura câte 40 sau 50 de ore pe săptămână, uneori. Au angajat și un judecător privat care facturează probabil între 900 și 1.000 de dolari pe oră. Așa că probabil costă 10.000 de dolari pe zi.

Dacă l-ar folosi pentru un proces de cinci zile, probabil ar lua 50.000 de dolari în avans și alți 10.000 de dolari pentru a revizui documentele în prealabil. Când Angelina a vândut recent un tabloul la licitație, oamenii au întrebat dacă asta înseamnă că sunt aproape de final. De fapt, cred că a vândut pentru a plăti mai multe onorarii avocaților”.

Cititi continuarea pe retetesivedete.ro .