Evenimentul Zilei > Monden > Fiul lui Brad Pitt intervine in divorțul acestuia de Angelina Jolie
Fiul lui Brad Pitt intervine in divorțul acestuia de Angelina Jolie

Fiul lui Brad Pitt intervine in divorțul acestuia de Angelina Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns într-un punct fierbinte cu divorțul lor. Au apărut acuzațiile de violență în familie, iar băiatul cel mare, înfiat, a depus mărturie împotriva tatălui.

Maddox a depus mărturie în procesul de divorț al părinților săi adoptivi, în care se judecă și custodia celor șase copii ai cuplului. Are 19 ani și este student.

Băiatul a depus mărturie ca adult împotriva tatălui său, arătând instanței o latură mai puțin frumoasă a celebrului actor. Conform unei surse confidențiale, invocată de presa străină, declarația lui Maddox „nu a fost foarte măgulitoare față de Brad”. El a spus și că vrea că să i se schimbe numele de Pitt în Jolie. Astfel, el își arată susținerea față de mama sa, Angelina Jolie.

Fiul lui Brad Pitt intervine in divorțul acestuia de Angelina Jolie

Se pare că despărțirea dintre Angelina și Brad a intervenit după ce tatăl a avut o altercație violentă cu Maddox.

Lovitură cumplită pentru Brad Pitt, când a auzit cerința fiului de a-și schimba numele și mărturia la adresa lui spusă de Maddox.

Documentele obținute de site-ul The Blast, citat de Daily Mail, arată că actrița (45 de ani) a declarat că este dispusă să ofere „dovezi și autoritate”. Ele vin în sprijinul presupusei violențe domestice care a avut loc în timpul căsătoriei de doi ani cu Brad Pitt (57 de ani).

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.