Evenimentul Zilei > Social > Wizz Air, reduceri de până la 50%. Până când este valabilă oferta
Wizz Air, reduceri de până la 50%. Până când este valabilă oferta

Wizz Air, reduceri de până la 50%. Până când este valabilă oferta

Compania aeriană Wizz Air a anunțat reduceri de până la 50% la o serie de zboruri rezervate vineri. Promoţia este valabilă pentru toţi clienţii, până la ora 23:59.
Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat pentru vineri reduceri de până la 50% pentru zboruri selectate, promoţia fiind valabilă pentru toţi clienţii, până la ora 23:59. Călătoriile pot avea loc la orice dată, iar rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicaţia de mobil WIZZ.

Atenţie! Rreducerea de 50% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare

Promoţia se aplică doar anumitor zboruri, disponibile pe site-ul wizzair.com şi în aplicaţia WIZZ pentru mobil. Această promoţie este valabilă pe 30 octombrie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale. Preţul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil şi nu se aplică rezervărilor de grup.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot recupera 100% din tariful achitat iniţial imediat, sub formă de credit, şi pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air operează o flotă de 134 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi este listată la London Stock Exchange

Toate zborurile companiei sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.
Mai mult, Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi.
Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.
Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport, informează Agerpres.