Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunț de ultimă oră pentru șoferi. S-a redeschis de astăzi, dar există un pericol
Anunț de ultimă oră pentru șoferi. S-a redeschis de astăzi, dar există un pericol

Anunț de ultimă oră pentru șoferi. S-a redeschis de astăzi, dar există un pericol

Șoferii se vor putea întoarce pe unul dintre cele mai circulate trasee din țară.

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, s-a redeschis în această dimineață pentru toate categoriile de autovehicule. Anunțul a fost făcut de către oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii între orele 21:00 – 07:00.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”, au anunțat cei de la CNAIR.

Altfel, oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere i-au avertizat pe cei care tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, a fost semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile. Oamenii au fost sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.

Un alt anunț de la CNAIR spune că, începând de astăzi, vehiculele mai mari de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, nu vor avea voie să circule pe Autostrada Soarelui și pe drumurile naționale 39 și 22C.

Acestea nu vor putea circula pe rutele anterior menționate în zilele de vineri, sâmbătă și duminică până la data de 31 august 2020.

Pe A2, traseul Bucureşti (intersecţia A2 cu DNCB) – Fundulea – Lehliu – Feteşti – Cernavodă – Constanţa (intersecţia A2 cu A4), se aplică restricţii autovehiculelor comerciale cu masa totală mai mare de 7,5 tone în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 6.00 – 22.00, pentru direcția București – Constanța, respectiv duminică între orele 6.00 – 22.00 pentru direcția Constanța – București.

Pe DN39, traseul Agigea (intersecţia DN39 cu DN39A) – Mangalia (limită municipiu), restricțiile de aplică vineri, sâmbătă și duminică între orele 6.00-22.00, iar pentru DN22C, traseul Murfatlar (intersectia DN22C cu DN3) – Cernavodă (intersecția DN22C cu A2) duminică între 6.00 – 22.00.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: