Evenimentul Zilei > Social > Anunț de ultimă oră de la Vodafone. Milioane de abonați vor fi afectați
Anunț de ultimă oră de la Vodafone. Milioane de abonați vor fi afectați

Anunț de ultimă oră de la Vodafone. Milioane de abonați vor fi afectați

Operatorul Vodafone românia a anunțat, asătzi, etapă majoră în cadrul obiectivului asumat, de a reduce amprenta de carbon şi impactul asupra mediului.

Așadar, începând din acest an, Vodafone România va începe lupta pentru a reduce amprenta de carbon şi impactul asupra mediului și va achiziționa în proporţie de 100% energie verde, din surse regenerabile, pentru derularea operaţiunilor sale, ca urmare a renegocierii contractelor cu furnizorii de energie.

Trecerea la energie din surse regenerabile în locul celei convenţionale în cadrul activităţilor noastre reprezintă un pas important în strategia Vodafone de dezvoltare durabilă, ce are la bază respectul faţă de mediu. Energia necesară pentru alimentarea infrastructurii reţelelor reprezintă cea mai mare parte din consumul de energie la nivelul operaţiunilor noastre.

În beneficiul şi interesul clienţilor nostri, continuăm să extindem capacitatea şi performanţa reţelelor noastre, pentru a gestiona traficul de date în continuă creştere şi pentru a îmbunătăţi viteza şi calitatea serviciilor oferite.

Dar acest lucru se traduce, în mod inevitabil, prin cerinţe energetice tot mai mari. De aceea, operarea unei infrastructuri eficiente energetic este pentru noi o prioritate şi un obiectiv major. Pe lângă utilizarea energiei verzi în derularea operaţiunilor noastre, ne concentrăm pe implementarea celor mai eficiente soluţii care reduc consumul de energie, de la centrele noastre tehnice, până la serviciile oferite clienţilor noştri”, a spus Cătălin Buliga, director tehnologie la Vodafone şi UPC România.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: