Cornel Dinu a afirmat că antrenorii care au lucrat în ultima perioadă cu Gigi Becali nu au nici valoare, nici personalitate, nici charsmă. „Procurorul” crede că Vergil Andronache și Bogdan Argeș Vintilă sunt marionete în mâinile finanțatorului de la FCSB.

„Nu e nimic întâmplător. Ce începe foarte prost, cum a fost această trecere de la Steaua la FCSB, se termină şi mai prost. Se termină în catastrofă. Ei săracii, Vintilă şi Andronache ăla de a fost mai înainte, ei sunt nişte victime puse pe eşafod.

Sunt nişte antrenori care nu au făcut absolut nimic. Ca să fii antrenor, mai ales la echipe ca aceasta, trebuie să ai pricepere, să ai un anumit ataşament, o anumită putere de muncă şi mai ales carismă. Aici, criteriul care a fost cu săracul ăsta de Vintilă, a fost că este şi el un credincios şi ne ajutăm între noi creştinii. Dacă s-a ajuns la aşa ceva este groaznic.

Ce oameni, decât nişte profitori fără personalitate, fără morală, îşi permit să lucreze cu un asemenea om, care îşi impune tot ce vrea el”, a declarat Dinu la Telekom Sport.