Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal sexual la Antena. Nume greu, bântuit de trecutul obscur. Ce acuzații i se aduc
Scandal sexual la Antena. Nume greu, bântuit de trecutul obscur. Ce acuzații i se aduc

Scandal sexual la Antena. Nume greu, bântuit de trecutul obscur. Ce acuzații i se aduc

Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la Antena 1, Dani Oțil, a făcut mărturisiri incredibile la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Acesta a spus că angajările la Antena 1 se fac în funcție de favorurile sexuale. Totul a fost în spirit de glumă după ce un fost student de la Intact Media Academy a declarat că nu a ajuns să lucreze la emisiunea matinală pentru că nu este fată.

Dani Oțil a făcut mărturisiri incredibile la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”! Telespectatorii au rămas profund șocați atunci când vedeta de televiziune a spus că angajările la Antena 1 se fac în funcție de favorurile sexuale, informează B1.

Într-un dialog cu Alexandru Spiridon, fost student la Intact Media Academy și implicit fost student al lui Dani Oțil, prezentatorul a făcut niște dezvăluiri incredibile.

Acesta s-a arătat supărat din pricina faptului că el nu a ajuns să lucreze la emisiunea matinală, precum unele colege ale sale de grupă, deși acestea nu ar fi trecut vreme bună pe la școală.

„Eu nu am ieșit în evidență în timpul ăla pentru că eu eram băiat și ea era fată. Dacă eram și eu fată, eram și eu acum la Antena 1 pentru că lui Dani îi plac fetele.”, a spus Alexandru despre Miruna Lica, fosta colegă a matinalilor de la Antena 1.
Dani a apreciat gluma și a venit cu următoarea replică:

„Da, păi la Antena 1 așa se fac angajarile, pe favoruri sexuale.”, a glumit prezentatorul.

Apoi, Dani a ținut să mai facă o precizare: „Nu am avut niciodată o relație cu o studentă, dar dacă știam…începeam cu tine. Încă te paște, să știi.”, a spus colegul lui Răzvan Simion la adresa artistului.