Evenimentul Zilei > Social > LOVITURĂ grea pentru Antena 1. Cel mai bun PREZENTATOR al lor se află în STARE GRAVĂ
LOVITURĂ grea pentru Antena 1. Cel mai bun PREZENTATOR al lor se află în STARE GRAVĂ

LOVITURĂ grea pentru Antena 1. Cel mai bun PREZENTATOR al lor se află în STARE GRAVĂ

Lovitură în televiziune. Cosmin Seleși, celebrul prezentator de la Antena 1, s-a accidentat extrem de grav în timp ce se afla în vacanță la ski.
Cosmin Seleși, cunoscutul prezentator tv, nu o duce tocmai bine cu sănătatea zilele acestea! El s-a accidentat la schi, săptămâna trecută, atunci când nevoia de puțină adrenalină l-a împins pe pârtie.

Numai distracție nu a fost pentru Cosmin Seleși! Ba chiar cee ace și-a plănuit s-a sucit cu 180 de grade, pentru că a suferit o accidentare chiar gravă, la munte. ”Cosmin are umărul şi clavicula rupte. La schi, a căzut, iar acum speră la o recuperare rapidă”, a spus un apropiat al vedetei. Motiv penytru care el și-a anulat toate spectacolele pe care le avea.

Cosmin poate fi catalogat drept un om ghinionist. Chiar el povestea, anul trecut, că a avut un accident de maşină şi că automobilul în care se afla s-a răsturnat într-un şanţ. „Am reuşit să ies după 20 de minunte. M-am răsturnat un pic cu maşina în şanţ, de prost. Am tras un pic dreapta să îi fac loc unei doamne, unei şoferiţe şi m-am dat de tot. Am scos maşina de acolo”, a povestit Cosmin Selesi la TV, conform Cancan.