Una dintre variantele care pot prinde contur a fost avansată chiar de fanii celebrei femei din judeţul Vaslui. Astfel, Veronica Stegaru şi soţul ei ar putea fi eroii unui nou sezon al emisiunii „Asia Express”.

„Ce părere aveți despre faptul că Vulpița si Viorel Stegaru vor concura in sezonul 4 de #AsiaExpress?”, este o întrebare care ar fi fost pusă în mediul online, conform cancan.ro.

De altfel, pe pagina de socializare a grupului „Ești din Iași dacă…” au şi apărut primele comentarii legate de acest subiect.

„Cred că e o glumă, oricum este bătaie de joc din niște analfabeți, pe urmă cărora unii sau alții fac bani frumoși, păcat!!”, „Așa faceți vedete din toți limitații ceva de valoare nu ați promova”, ”Ar fi bine și ptr ei sa mai cunoască lumea.

Sa-i lăsăm în pace. Bine că s-a găsit cineva cu suflet mare sau ajute. Maica Domnului sa-i aibă în pază. Amin. Amin”, ”Asta ar mai lipsi!

Pe mine nu ma mai mira nimic! Pentru bani unii fac orice! Pacat!”, ”Cand va fi sezonul 4????”, au fost câteva dintre comentariile postate în dreptul fotografiei în care apar Vulpița și Viorel Stegaru.

Timpul va demonstra dacă această întrebare a fost o simplă coincidenţă sau în spatele ei se află o strategie ascunsă a mai-marilor de la Antena 1, care astfel ar putea să afle ce preferinţe are publicul cu privire la o eventuală prezenţă a Vulpiţei în viitorul sezon de „Asia Express”. În plus, aceştia ar găsi şi o cale pentru a scăpa de sancţiunile dictate de CNA.

În acest context amintim numeroasele amenzi pe care Antena 1 le-a primit din partea Consiliului Național al Audiovizualului din cauza emisiunilor cu cele două personaje de pomină, Vulpiţa şi Viorel.

Joi, 23 aprilie, a apărut ştirea care anunţa că postul Antena 1 a fost sancționat cu amendă de 10.000 de lei pentru mai multe ediții ale emisiunii „Acces Direct” în care s-au difuzat secvențe cu Vulpița şi Viorel.

Propunerea a venit din partea lui Radu Herjeu și a trecut cu șase voturi, iar printre membrii CNA care au votat amenda au mai fost Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Cristina Pocora, Alexandru Kocsis și Orsolya Borsos.

Deşi s-a considerat că în emisiunea „Acces Direct” nu a fost încălcat grav legea, aspectele care au atras amenda au fost legate, printre altele, de „reperele morale pe care le primesc tinerii” prin puterea exemplului oferit de Vulpiţa şi Viorel.

În urmă cu două luni și jumătate, Antena 1 a încasat o amendă de 100.000 lei tot din cauza emisiunilor cu Vulpița.