Evenimentul Zilei > Monden > Antena 1 începe anul în forță. Revine pe ecrane! News Alert
Antena 1 începe anul în forță. Revine pe ecrane! News Alert

Antena 1 începe anul în forță. Revine pe ecrane! News Alert

Antena 1 și-a propus să-și doboare „adversarii” în noul an. Conducerea postului a făcut un anunț oficial prin care și-a surprins concurența. Serialul „Mangalița” va continua!

Antena 1 este pregătită să înceapă anul așa cum trebuie. Conducerea a anunțat difuzarea unui nou sezon din serialul „Mangalița”, serial ce concurează cot la cot cu „Las Fierbinți”. Din păcate, nu a fost anunțată încă o dată oficială la care va avea loc difuzarea acestuia.

Serialul și-a început difuzarea în septembrie 2019, fiind la televizor de la ora 20:00, dar a înregistrat cifre modeste după șase episoade, așa că a fost mutat la ora 22:15.

„Ca și în primul sezon, sursa majoră de inspirație pentru creatorii serialului rămâne realitatea cotidiană. Situațiile reale continuă să surprindă chiar și pe cei mai buni scriitori sau creatori de comedie”, a spus Gabriel Popescu – producătorul serialului.

Producția îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban, cunoscut publicului din filme precum „A fost sau n-a fost?” sau „Poziția copilului” și câștigător al premiului Gopo, în anul 2016, pentru rolul din filmul Aferim, scrie Paginademedia.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.