Deloc străină controverselor, Anna Lesko nu se sfiește atunci când vine vorba să se „dezbrace” de secrete în fața urmăritorilor ei din mediul virtual.

Cunoscută ca fiind o împătimită a senzualității și a libertății de exprimare a sexualității, cântăreața apare uneori în ipostaze de-a dreptul erotice, iar acest lucru pare să îi deranjeze pe unii internauți. De multe ori și părerile ei devin ținta unor critici destul de aspre.

În ultimele luni, Anna a tot dus „războaie” virtuale cu persoane care nu sunt de acord sau îi critică viziunea și perspectiva asupra feminității sau maternității.

Dacă în urmă cu câteva luni, a fost criticată și jignită pentru o imagine în care apare aproape goală alături de fiul ei, astăzi s-a întâmplat din nou.

Anna Lesko a postat o fotografie cu fotomodelul Heidi Klum, care stă întinsă pe o saltea gonflabilă, goală din cap până în picioare, cu copilul ei în poală.

„Un copil poate învăța un adult trei chestii: să te bucuri fără niciun motiv, întotdeauna să găsești câte ceva de făcut, să fii insistent”, a scris Anna Lesko.

„Ce postare idioată / Vulgar / Vai de capul tău dacă din punctul tău de vedere această fotografie transmite sensul matern”, sunt câteve dintre reacțiile acide la postarea vedetei.