Evenimentul Zilei > Vremea > ANM, progonza pe o lună. Când vine toamna în România
ANM, progonza pe o lună. Când vine toamna în România

ANM, progonza pe o lună. Când vine toamna în România

Vremea va fi frumoasă în următoarele săptămâni, iar temperaturile vor continua să crească în toată țara.

Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a publicat şi prognoza pentru următoarea lună, estimări prinvind instalarea tomanei în ţara noastră.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, local, în regiunile sudice şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 26.08.2019 – 02.09.2019

Temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în sud-estul teritoriului, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestui interval. Cantităţile de precipitaţiiestimate pentru această perioadă se vorsitua în jurul celor normale pentru această săptămână.

Săptămâna 02.09.2019 – 09.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei. Regimul pluviometric va fi uşor deficitar, local, în regiunile intracarpatice şi apropiat de cel normal pentru acest interval în rest.

Săptămâna 09.09.2019 – 16.09.2019

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: