Evenimentul Zilei > Vremea > ANM, progonza meteo. Meteorologii anunță schimbări drastice
ANM, progonza meteo. Meteorologii anunță schimbări drastice

ANM, progonza meteo. Meteorologii anunță schimbări drastice

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 9 septembrie 2019.

Media valorilor termice estimate pentru această săptămână se va situa în general în jurul celei specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane din vestul și sud-vestul teritoriului, precum și în regiunile nord-estice.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile centrale și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Săptămâna 26.08.2019 – 02.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 02.09.2019 – 09.09.2019

Valorile termice estimate pentru această perioadă se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local în regiunile centrale și la munte și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: