Evenimentul Zilei > Vremea > ANM, prognoză specială la nivelul Capitalei. Cum va fi vremea săptămâna viitoare
ANM, prognoză specială la nivelul Capitalei. Cum va fi vremea săptămâna viitoare

ANM, prognoză specială la nivelul Capitalei. Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea la nivelul întregii țări săptămâna viitoare.

De luni, cerul va prezenta unele înnorări temporare. Dimineața, trecător va fulgui, iar în cursul nopții va crește probabilitatea de apariție a ceții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 4 grade, iar cea minimă va fi de -7…-4 grade.

Marți, meteorologii anunță cer variabil, cu vânt ușor spre moderat. Temperatura maximă va crește până la 6 grade, iar minima va fi de -5…-3 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Miercuri și joi, avem vreme mai bine, cu cer variabil, vânt moderat și maxime ce ajung și la 9 grade Celsius. Condiții de ceață doar dimineața.

Weekend-ul acesta este posibil să apară depuneri de polei la nivelul Capitalei, dar săptămâna viitoare vremea se va îmbunătăți și în București, arată ANM.

Sâmbătă, în București, vor fi înnorări persistente, iar trecător va burnița. Polei în special în zona preorășenească. Vântul va sufla slab, cu o minimă de -1…0 grade.

Duminică, cerul Capitalei va fi înnorat toată ziua, iar trecător vor fi fulguieli și/ sau burniță. Vânt sufla, cu maxime de 2…3 grade și o minimă de -4.