Evenimentul Zilei > Social > Vești teribile de la ANM. Vântul ne va lua pe sus. Două atenționări de vreme rea valabile joi
Vești teribile de la ANM. Vântul ne va lua pe sus. Două atenționări de vreme rea valabile joi

Vești teribile de la ANM. Vântul ne va lua pe sus. Două atenționări de vreme rea valabile joi

Joi dimineața, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis două coduri galbene de vânt, ambele valabile pentru data de 4 aprilie.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis două coduri galbene de vânt, ambele valabile pentru data de 4 aprilie.

Prima atenționare este valabilă pentru județul Caraș Severin și este valabilă de la ora 9.00. Vor fi intensificări ale vântului, cu viteze care vor ajunge, în general, la rafală 70-75 de km/oră. Codul galben va lua sfârșit în jurul orei 15.00.

Cea de-a doua atenționare este valabilă în următoarele zone: județul Timiş: Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta, Gătaia, Săcălaz, Ciacova, Dudeștii Vechi, Lenauheim, Peciu Nou, Cărpiniș, Comloșu Mare, Periam, Cenad, Sânmihaiu Român, Teremia Mare, Jebel, Liebling, Lovrin, Jamu Mare, Biled, Sânpetru Mare, Denta, Cenei, Banloc, Tomnatic, Giulvăz, Uivar, Șandra, Șag, Moravița, Saravale, Voiteg, Becicherecu Mic, Iecea Mare, Gottlob, Ghilad, Birda, Pesac, Checea, Livezile, Foeni, Otelec, Beba Veche, Pădureni, Parța, Valcani, Giera.

Atenționarea este valabilă de la ora 8.30 și se va încheia în jurul orei 12.00. Vor fi intensificări ale vântului, cu viteze care vor atinge la rafală 55-65 de km/oră.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.