Evenimentul Zilei > Vremea > ANM aruncă bomba! Temperaturi de -8 grade Celsius. Zonele lovite de ger!
ANM aruncă bomba! Temperaturi de -8 grade Celsius. Zonele lovite de ger!

ANM aruncă bomba! Temperaturi de -8 grade Celsius. Zonele lovite de ger!

ANM a emis o nouă prognoză pentru următoarea perioadă. Meteorologii estimează chiar și temperaturi de -8 grade Celsius.

ANM anunța, în urmă cu două zile, că din această săptămână temperaturile vor scădea, akingând până aproape de zero grade. Iată că situația este mai gravă: ar fi vorba de temperature care ajung până la -8 grade Celsius.

ANM a emis prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 25 noiembrie. Vremea se răcește din această săptămână și continuă să fie frig până în 18 noiembrie. Apoi, temperaturile vor fi din nou ușor mai ridicate față de valorile normale ale perioadei.

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, scrie antena1.ro.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

Săptămâna 4 – 11 noiembrie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Săptămâna 11-18 noiembrie

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 18- 25 noiembrie

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cel normale pentru acest interval, în toată țara.