Evenimentul Zilei > Vremea > ANM a făcut anunțul! Atmosfera va fi sufocantă
ANM a făcut anunțul! Atmosfera va fi sufocantă

ANM a făcut anunțul! Atmosfera va fi sufocantă

Administrația Națională de Meteorologie a făcut un nou anunț referitor la ceea ce ne așteaptă, din punct de vedere atmosferic, în următoarele zile. Sfârșitul de săptămână aduce o vreme caniculară.

Joi, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Va fi caniculă în zonele de câmpie din sud şi sud-vest, iar disconfortul termic va fi ridicat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în nordul Moldovei şi 36 de grade în Lunca Dunarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 24 de grade, uşor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei unde izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Vineri, vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară în zonele de câmpie din sud-vest şi sud, unde disconfortul termic va fi, din nou, ridicat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în Bucovina şi 35 de grade în Lunca Dunării.

Sâmbătă va fi la fel de cald în mare parte din ţară.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, acolo unde, izolat vor exista și condiţii de ceaţă.

Și duminică vor exista aceleași condiții atmosferice, potrivit ANM.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.