Evenimentul Zilei > Vremea > ANM a emis prognoza meteo pentru ultima zi de vară. Ce se va întâmpla cu vremea în următoarele ore
ANM a emis prognoza meteo pentru ultima zi de vară. Ce se va întâmpla cu vremea în următoarele ore

ANM a emis prognoza meteo pentru ultima zi de vară. Ce se va întâmpla cu vremea în următoarele ore

Vremea. ANM a emis prognoza meteo pentru data de 31 august. Vremea va fi în continuare călduroasă, izolat caniculară în vestul și sud-vestul teritoriului.

Temperaturile maximevariează, între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 12 și 22 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

În Capitală, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32-33 de grade, iar cea minimă de 14-17 grade.

Pe litoral, vremea ține cu cei care petrec ultima zi de vară la mare. Temperaturile maxime vor atinge 27 degrade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 20 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 22 de kilometri pe oră.

La munte se anunță o zi superbă. Temperaturile maxime de 27 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor scădea până la 10 grade Celsius. Vântul va adia cu 7 kilometri pe oră.M

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: