Theo Rose și Anghel Damian, relație cu năbădăi. Le-a fost extrem de greu la început

Theo Rose și Anghel Damian, relație cu năbădăi. Le-a fost extrem de greu la început Theo Rose și Anghel Damian. Sursa foto: Instagram

Anghel Damian a întâlnit-o pe Theo Rose pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”. Acesta a fost fascinat de talentul său, dar și de motivația ei. Regizorul a declarat că iubita sa s-a adaptat foarte repede și că nu i-a fost greu să filmeze cu ea.

Anghel Damian, despre Theo Rose

„O văzusem pe Theo în diferite contexte profesionale – emisiuni și muzică – și îți dădeai seama din acele împrejurări că e un spirit ludic, polivalent și multitalentat. De la prima interacțiune am descoperit că are un potențial mare pentru actorie.

Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian. Sursa foto Arhiva EVZ

Îmi era teamă că timpul scurt în pregătirea proiectului o să fie o problemă, dar frica a fost risipită rapid. Are o viziune foarte corectă, pune munca înaintea talentului și d-asta evoluția ei a fost una spectaculoasă. Sper să își dorească în continuare și drumul acesta (al actoriei). Eu îi voi fi alături.”, a spus Anghel Damian pentru Viva.ro.

I-a fost foarte greu la început

În vara anului 2022, s-a aflat că Anghel, regizorul serialului „Clanul”, are o relație cu Theo Rose. Acesta a declarat că povestea lor de dragoste a fost extrem de controversată la început și că l-a afectat foarte tare. El se despărțise recent de Lia Bugnar, iar „cârcotașii” au spus că Theo ar fi fost motivul.

Ne puteți urmări și pe Google News
anghel damian

Lia Bugnar și Anghel Damian. Sursa foto Facebook

„Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni. Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru. Mă doare însă atunci când niște oameni sunt reduși la un subiect pus pe tarabă, când se instigă prin asta la jigniri și bullying social mediatic. Dar, indiferent ce a fost și ce va fi, am învățat să ignor orice nu are legătură reală cu adevărul vieții mele și al familiei mele.”, a ținut să menționeze acesta.

Cum se înțelege Anghel Damian cu părinții lui Theo Rose

Anghel Damian a spus că el și Theo Rose au reușit să treacă peste problemele și să își vadă de povestea lor de dragoste. Acesta a declarat că sunt o familie unită și că se înțelege foarte bine cu părinții artistei.

„Totul a fost de un firesc extraordinar. Am fost «adoptați» instant, atât eu în familia ei, cât și invers. Împreună, suntem o familie cu de toate, cu diversitate și mult umor, uniți prin iubire”, a spus regizorul.