Evenimentul Zilei > Justitie > Dan Andronic despre contul de Facebook a lui Dumbravă: „Nu cred că nu s-a deschis o anchetă internă”
Dan Andronic despre contul de Facebook a lui Dumbravă: „Nu cred că nu s-a deschis o anchetă internă”

Dan Andronic despre contul de Facebook a lui Dumbravă: „Nu cred că nu s-a deschis o anchetă internă”

Jurnalistul Dan Andronic a declarat în legătură cu contul de Facebook a generalului Dumbravă că acesta nu era un cont fals ci unul asumat. „Nu vreau să minimalizez subiectul, dar cred că totul se leagă mai degrabă de stupid. Nu cred că nu s-a deschis o anchetă internă în SRI”

Unul dintre conturile folosite în continuare de generalul Dumbravă este „Dragoslav Daniel”, cont care a fost confirmat de surse din cadrul SRI pentru B1 Tv.

Manda, președintele Comisiei parlamentare a SRI a declarat în direct că aspectul legat de demisia lui Dumbravă va fi discutat în comisie mîine la ora 11.00 în cadrul comisiei.

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a făcut dezvăluiri bombă pe blogul personal. Dragmir spune că unul dintre judecătorii căruia Dumbravă îi dă ordine este Horia Șelaru. Dumbravă avea un cont pe Facebook scris cu grafie georgiană, cont pe care l-a închis ulterior.

„Statul paralel descoperit…Generalul Dumbravă a coordonat o reţea de judecători, procurori, şefi de instituţii, jurnalişti. A coordonat-o chiar la vedere. A dat indicaţii, a aplaudat şi cerut condamnări. Voi începe să devoalez reţeaua sa şi oamenii săi de sprijin. Sufrageria lui Oprea o să pară o plimbare în parc”, a scris Daniel Dragomir pe blogul său personal. 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: