Totul s-a întâmplat în urma unui episod în care fosta „Zână a surprizelor” a apărut echipată ca la carte alături de un cadru medical care nu avea aceeaşi mască şi acelaşi combinezon special pe care le purta Andreea Marin.

„Dna Marin, dar cum sunteți dvs atât de echipă (mască ffp 3, echipament de protecție) și dna doctor doar cu o mască chirurgicală și un halat clasic care nu oferă protecție. Este penibil!!!!!!!!”, este unul dintre comentariile critice la adresa Andreei Marin.

Drept consecinţă, fosta prezentatoare tv a dat o explicație, dar comparaţia cu privire la nivelul de expunere între ea şi „doamna doctor” poate fi interpretată ca o gafă de comunicare, având în vedere că doctorii sunt cei mai expuşi în faţa celor care au Covid-19 şi petrece cele mai multe ori cu bolnavii atinşi de Coronavirus.

„Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască și mă protejez, fiind ore în șir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligație să îl fac, ci fac pentru că simt.

Nu sunt la concurență cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donația și a plecat. E cu totul alt nivel de expunere.

Nu simt nevoia să vă dau explicații, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs stați și comentați, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteți face mai mult”, a transmis Andreea Marin, conform spynews.ro.

Amintim că Andreea Marin s-a implicat activ în bătălia cu COVID-19 prin intermediul unei campanii în urma căreia a strâns peste 600.000 de euro. Banii au fost folosiți pentru achiziția de echipamente necesare spitalelor din România.