Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică. Se ține bine bătrânica”
Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică. Se ține bine bătrânica”

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică. Se ține bine bătrânica”

Andreea Marin a oferit detalii despre relația cu Adrian Ionuț Brâncoveanu. Ei sunt împreună de cinci ani. Vedeta susține că vârsta nu se vede, deși sunt 11 ani diferență între cei doi.

Andreea Marin trăiește o poveste de iubire alături de Adrian Ionuţ Brâncoveanu. Bărbatul este cu aproape 11 ani mai tânăr decât „Zâna surprizelor”. Cu toate acestea, cei doi se iubesc și din ce a mărturisit vedeta se potrivesc din mai multe puncte de vedere.

„Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi. Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă”.

„Pe noi ne-a unit suferința”

Andreea Marin a povestit că atât ea, cât și iubitul ei au suferit enorm de-a lungul vieții. Acesta este motivul pentru care s-au apropiat: „Pe noi ne-a unit suferința”.  Tatăl vedetei a murit în 2016 ceea ce a însemnat un moment greu pentru vedetă. Astfel, pentru că Andreea și Adrian au discutat despre aspecte dureroase ale vieții au reușit să creeze o legătură strânsă. Între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere și sentimentele au venit în timp, a mărturisit Andreea Marin în podcastul lui Damian Drăghici.

De asemenea, vedeta a ținut să precizeze de ce nu s-a căsătorit încă cu iubitul ei. Totuși, ea nu exclude să facă acest pas cu Adrian Brâncoveanu în viitor. „Vă voi spune ce simt la momentul potrivit. Nu e necesar, dar poate fi o împlinire frumoasă într-un cuplu, de ce nu? Oamenii nu sunt la fel și nu trebuie să ai idei preconcepute. Tatăl meu s-a recăsătorit și a fost fericit la mai mult de 60 de ani”.

Relațiile eșuate ale Andreei Marin

„Zâna surprizelor” nu a avut mult noroc în dragoste. În 1995, Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima dată. Pe atunci, ea avea doar 21 de ani. Mariajul alături de Cristian Gheorghiță s-a destrămat cinci ani mai târziu, în 2000.

După această relație eșuată, a urmat căsătoria cu Ștefan Bănică Jr. în 2006, care a ținut șapte ani. Cei doi au împreună o fiică, Violeta, în vârstă de 15 ani. De asemenea, din 2013 până în 2017, „Zâna” a fost căsătorită cu fizioterapeutul turc Tuncay Öztürk.