Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19 pentru a doua oară. „Natura e vindecare înainte de toate”
Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19 pentru a doua oară. „Natura e vindecare înainte de toate”

Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19 pentru a doua oară. „Natura e vindecare înainte de toate”

Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19 pentru a doua oară, dar nu a vrut să își sperie fanii. Vedeta le-a transmis internauților că se confruntă cu boala fix în ultima zi.

În septembrie 2021, Andreea Marin se infectase cu virusul COVID-19, dar avusese o formă ușoară, fiind vaccinată. Cu toate astea, vedeta s-a îmbolnăvit din nou și a stat în carantină. Ea le-a transmis fanilor vestea în ultima zi de izolare.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase!

Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de COVID – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea ”Supă de pui pentru suflet” (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a scris Andreea Marin, pe pagina de Facebook.

Sursa: Facebook

Andreea Marin, din nou mămică

Andreea Marin și-a găsit liniștea lângă Adrian Brâncoveanu și este mai fericită ca niciodată. Chiar dacă s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate, vedeta a declarat că își dorește încă un copil.

„Cred că nu este nimic mai potrivit pentru mine decât să fiu partenera de viață a unui diplomat. Cred că și eu sunt un om diplomat și de aceea ne potrivim foarte bine. Este un om elegant, în exprimare și în felul lui de a fi, și este un om cu suflet. Cred că este omul potrivit la locul potrivit pentru mine. O surioară sau un frățior pentru Violeta va veni când va dori Dumnezeu. Noi ne dorim mult“, a declarat Andreea Marin, potrivit Fanatik.

Ea a mai precizat că iubitul său a fost cea mai bună alegere. „Pierderile oamenilor dragi au fost cel mai dificil moment al vieții mele. În afară de nașterea Violetei, cel mai de preț moment a fost întâlnirea cu Adrian. Nu are rost să fac o clasificare cu privire dacă este cel mai bun bărbat din viața mea. Dar, da, dacă suntem azi împreună, este cea mai bună alegere“, a mai spus Andreea Marin.