Evenimentul Zilei > Monden > Divorţează Ștefan Bănică de Lavinia Pârva? Vedeta de la Antena 1 a spus clar. „Avem nevoie de spațiu, de libertate!”
Divorţează Ștefan Bănică de Lavinia Pârva? Vedeta de la Antena 1 a spus clar. „Avem nevoie de spațiu, de libertate!”

Divorţează Ștefan Bănică de Lavinia Pârva? Vedeta de la Antena 1 a spus clar. „Avem nevoie de spațiu, de libertate!”

După ce s-a zvonit că Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor se văd pe ascuns, artistul a mărturisit care este cel mai important lucru într-o relație. Solistul și-a întemeiat o familie cu Lavinia Pârva, dar libertatea este pe primul loc.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cu toate astea, de foarte multe ori s-a zvonit că cei doi s-au despărțit. Artistul a fost implicat într-un alt scandal după ce a fost surprins alături de soția lui Răzvan Fodor, Irina.

Solistul a explicat ce înseamnă o căsnicie fericită pentru el și cum poți menține flacăra iubirii aprinsă. Acesta a specificat că atenția joacă un rol important, iar familia este pe primul loc.

„Acasă sunt un om normal, aşa cum toţi cred că suntem în această ipostază.

Sunt un tată care încearcă – şi sper că şi reuşesc lucrul ăsta – să fie un catalizator pentru toţi cei trei copii ai lui, crescându-i în spiritul ideii de familie, de iubire şi respect reciproc. Sunt genul de bărbat căruia îi place să petreacă timp cu soţia lui, cu familia lui şi, în acelaşi timp, exact cum spunea Lavinia la începutul interviului, fiecare dintre noi cred că are nevoie de spaţiu, de libertate, de intimitate.

Acasă pentru mine înseamnă intimitate. Poate şi de aici, în momentul în care intimitatea îmi este atacată, dau senzaţia că sunt intangibil”, a explicat Ștefan Bănică pentru Viva.ro .

Răzvan Fodor a răbufnit

Toată lumea știe că Ștefan Bănică Jr și Irina Fodor au căsnicii de invidiat, dar anumite imagini i-au surprins pe fani. Cei doi au fost fotografiați în fața casei cântărețului. Aceștia au intrat în locuință prin garaj, iar internauții au dedus că este vorba despre o relație extraconjugală.

„De 14 ani mi-am cunoscut soția, ușor a intrat și ea în centrul atenției și ați scris despre ea lucruri mișto, iar pentru asta vă mulțumim. (…) Acum, cu un simplu articol și cu un singur titlu ați dat cu ea de pământ. E nedrept față de ea, e nedrept față de fiică-mea. Fiică-mea e o fetiță tare educată. Nu știu cum o să-i explic când o să citească articolul ăsta în viitorul apropiat.

Cum îi explic eu despre ce e vorba? N-am făcut filmulețul ăsta ca să schimbați ceva, pentru că nu aveți ce să schimbați, deși puteți. Cei care au făcut pozele, sigur au pozele inițiale, iar dacă dai zoom pe ele, sigur mai găsești câțiva oameni în fața casei lui Ștefan. De asta v-am sunat, să vă spun că este nedrept ce ați făcut. În rest, să fim sănătoși cu toții.”, a mai adăugat el.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: