Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Marin apelează la SCHIMBĂRI RADICALE. Este de NERECUNOSCUT și a reușit să-și ȘOCHEZE fanii!
Andreea Marin apelează la SCHIMBĂRI RADICALE. Este de NERECUNOSCUT și a reușit să-și ȘOCHEZE fanii!

Andreea Marin apelează la SCHIMBĂRI RADICALE. Este de NERECUNOSCUT și a reușit să-și ȘOCHEZE fanii!

Andreea Marin nu încetează să-și uimească fanii. În ultimul timp, vedeta a apelat tot mai des la apariții naturale, renunțând la machiaj și ținute extravagante. Cunoscută drept adeptă a schimbărilor periodice, Andreea și-a uimit fanii cu ultima fotografie postată pe Instagram.

Andreea Marin a optat recent pentru un look sofisticat care aminteşte de Cleopatra, regina Egiptului, considerată cea mai frumoasă femeie din lume. „Zâna Surprizelor” a încercat o frizură nouă, cu breton şi cu părul drept care îi scoate în evidenţă trăsăturile și se încadrează perfect în fizionomia sa.

Sursă foto: Instagram/ Andreea Marin

Dorind să împărtășească acest aspect cu fanii săi virtuali, vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu noul look. Internauții au reacționat imediat, complimentând-o pe vedetă și adresându-i numeroase cuvinte frumoase. 

Vedeta și-a mai surprins, la începutul acestei primăveri fanii cu un alt look excentric. 

A vrut să încerce ceva nou și și-a pus o perucă. „Fugim de firele de păr alb, nu-i aşa? Eu le am încă de la 18 ani şi le vopsesc, n-am ce face. Dar dacă nu rădăcinile ar fi albe, ci … restul podoabei capilare?! Nu mi-am putut închipui, până nu am probat această perucă inedită.

„Nu mă aşteptăm, dar e foarte interesantă şi … îmi place! Câteodată, e bine să experimentezi, înainte de a spune "nu". Încearcă ceva nou, ai putea avea o surpriză plăcută!" a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: