Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate și urmărite prezentatoare de știri din România. Vedeta este admirată atât pentru cariera sa de jurnalist, cât și pentru familia frumoasă pe care o are. Despre veniturile prezentatoarei s-a tot discutat în ultima vreme, mai ales despre salariul primit de la Pro TV, care ar fi cel mai mare din trust.

Ei bine, salariul Andreei Esca nu este cel mai mare de la Pro TV, o altă vedetă a întrecut-o, care prezintă în direct o emisiune zilnică, de luni până vineri.

Conform surselor Dc Business, salariul lui Cătălin Măruță ar fi cel mai mare din Pro TV. Acesta ar câștiga lunar undeva la 15.000 de euro. El este de asemenea printre cei mai căutați prezentatori de evenimente, alături de Ștefan Bănică Jr și Smiley. Pe eveniment, Măruță ar încasa cam 1.500 de euro.

Nici veniturile cântăreței Andra, soția lui Cătălin Măruță, nu sunt de neglijat. Aceasta încasează lună de lună venituri uriașe din concerte. La veniturile acesteia se mai adaugă și salariul pe care îl ia în fiecare an ca jurat la “Românii au Talent”.

Jurnalista ar câştiga de la Pro TV 5.000 de euro pe lună. Nu se ştie dacă suma este reală sau nu, dar până la urmă veniturile Andreei Esca nu vin doar din emisiune. Vedeta are încasări mari din contractele de imagine şi din propriile afaceri.