Evenimentul ZileiMondenAndreea Bănică are probleme de sănătate. Ce o împiedică să susțină concerte

Andreea Bănică are probleme de sănătate. Ce o împiedică să susțină concerte

Andreea Bănică are probleme de sănătate. Ce o împiedică să susțină concerte
Andreea Bănică a anunțat că are câteva probleme de sănătate, iar acestea o împiedică să susțină concerte, astfel că vedeta a luat o decizie.

Cântăreața s-a confesat fanilor în legătură cu o problemă serioasă care nu îi dă pace de ceva timp, astfel că a ajuns la operație, căci nu se mai poate amâna deloc. Mai exact, Andreea Bănică are deviație de sept, exact ca Mirela Vaida, care a anunțat și ea ieri că se operează.

Deviația de sept este o problemă a căilor respiratorii, care se repară prin intervenție chirurgicală. Artista spune că simptomele i s-au agravat total, mai ales că ea a dobândit această boală de mai bine de cinci ani. „Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, le-a spus Andreea Bănică fanilor ei de pe Instagram.

Artista a descoperit totul în urmă cu 5 ani

În urmă cu cinci ani, artista a practicat un RMN pe care îl face periodic și  așa a aflat și de deviația de sept. Ea a mărturisit că îi este puțin teamă de operație. „Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac. (…) Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă…. Până la urmă m-am hotărât … mi-e frică”, a explicat Andreea Bănică.

Mai mult decât atât, artista a trebuit să anuleze un concert în luna martie, căci nu putea cânta din cauza problemei pe care o are. Astfel că o intervenție este crucială în acest moment, pentru ca Andreea Bănică să-și poată face meseria în continuare.


Accesează: