Andreea Bălan, „separată” de tenismenul Victor Cornea. Cât mai ține relația

Andreea Bălan, „separată” de tenismenul Victor Cornea. Cât mai ține relația Andreea Bălan și Victor Cornea/ Sursa foto Instagram

Andreea Bălan a avut mai multe dezamăgiri în dragoste, însă, își ține la curent fanii cu privire la evoluția relației cu tenismenul Victor Cornea. Chiar dacă cei doi nu petrec mult timp împreună, artista spune că „merg mână în mână”.

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt un cuplu, chiar dacă viața lor se desfășoară printre „avioane și hoteluri” din cauza vieții profesionale. Cu toate acestea, Andreea Bălan n-a ezitat să-și exprime admirația față de cel care a spus „da” unui „drum” comun, Victor Cornea.

Andreea Bălan, mai îndrăgostită ca niciodată. Cântăreața nu-și neglijează cariera

Andreea Bălan

Andreea Bălan. Sursa foto: arhivă EVZ

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a scris un mesaj pe Instagram, pentru Victor Cornea. La început, fanii au crezut că anunță despărțirea de tenismen, însă, artista își exprima doar recunoștința pentru iubirea împărtășită de noul iubit.

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară, în Rio, am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celălalt! Eu am zburat spre casă și el la un nou turneu în Chile. Victor Cornea, ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza și-ti mulțumesc pentru iubirea sinceră și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mâna în mâna pe acest drum called life”, a scris pe contul său de Instagram, Andreea Bălan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victor Cornea ste un jucător de tenis român. Cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 65 mondial, la 30 octombrie 2023. Reprezintă România în Cupa Davis și face antrenamente în afara țării. El este mai mic cu cu 11 ani față de iubita sa, Andreea Bălan(39 de ani), însă, diferența de vârstă nu pare un impediment pentru cei doi, câtă vreme se expun în mod public fără nicio reținere, zâmbitori.

Un imen buchet de trandafiri. Cum a fost  răsfățată de Victor Cornea

Andreea Bălan

Andreea Bălan. Sursă foto:  captură video Instagram

Ziua Îndrăgostiților a fost prilej de răsfăț pentru mai multe cupluri din showbiz, iar Andreea Bălan nu face notă discordantă. Ea a postat pe Instagram cadoul primit de la Victor Cornea, de Valentine's Day.

Tenismenul i-a trimis iubitei sale un buchet imens de trandafiri roșii, cu mesajul „Te iubesc!”, moment pe care artista l-a împărtășit cu următorii de pe rețelele de socializare.