Deși se află în proces de divorț cu Geroge Burcea, Andreea Bălan dă semne că așteaptă al treilea copil cu acesta. În prezent, cântăreața își petrece timpul alături de fetițele ei, Ella și Clara, iar fiica ei cea mare a spus că mama ei este însărcinată.

Elluța m-a întrebat dacă mai am bebe. Nu mai am bebe în burtică! Și Clărița a fost bebe, în burtică!”, a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze. „Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe în burtică!”, a replicat fiica cea mare a vedetei.

Artista suferă, încă, după despărțire și, recent, a scris, pe o rețea de socializare un mesaj în care le-a mărturisit că, pe viitor, singurul lucru care contează este ca fetițele ei să fie fericite.

„Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl caram după noi în viață. Este foarte important să realizam că îl avem și să încercam să-l facem cât mai ușor, vindecand rănile trăite în trecut. Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reacționa 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă.

În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient când erau mici de catre familia în care au crescut. Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc să vindece și să își schimbe viața în bine”, a scris Andreea Bălan pe o rețea de socializare.