A trecut mai mult de o lună de când George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a fost implicat într-un dosar legat de consumul de droguri, lucru ce a condus la divorțul celor două vedete, scrie Cancan.

Deși în trecut a refuzat să dea declarații despre eveniment, acesta a oferit acum primele informații despre ce a urmat după ce a fost oprit de poliție și testat pozitiv cu un aparat special pentru depistarea consumul de substanțe interzise.

La acel moment, autoritățile i-au deschis dosar penal pentru consum de substanțe stupefiante.

Întrebat de reporterii Cancan despre starea dosarului în care este implicat, marele actor a oferit un răspuns șocant, la care nimeni nu se aștepta: „Am pile. Mi-am rezolvat dosarul”.

Acesta a continuat cu declarațiile șocante, făcând referire și la consumul de droguri, dar nu cel care a avut loc în seara în care a fost oprit de poliție, ci la cel ca urma să aibă loc în viitor.

”Mâine seară, pe la 22, fac un deal mare de cox”, a mai afirmat actorul.


Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat, într-un comunicat de presă, că pe 21 februarie, în jurul orelor 10.00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice”, a informat IPJ Ilfov.