Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat acum! Adevăratul motiv al despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea
S-a aflat acum! Adevăratul motiv al despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea

S-a aflat acum! Adevăratul motiv al despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea

Divorțul dintre Andreea Bălan și actorul George Burcea este cel mai comentat subiect monden al momentului. Se discută și se dezbate la mai toate emisiunile, și, așa cum e de așteptat, fiecare are o părere.

Sâmbătă, la Antena Stars s-a vorbit despre separarea inevitabilă dintre artistă și soțul ei, iar invitatele din platou au reușit să o scoată din sărite pe cântăreață.  Aceasta a replicat imediat. ”Mă, ce simplu e să apară niște doamne la televizor, așa…și să-și dea cu părerea despre mine. Nu mai bine să tacă, să nu-și mai dea nimeni cu părerea?

Nu știe nimeni ce este în sufletul meu, ce a fost… Dacă era doar cariera cea mai importantă, nu făceam doi copii. Familia este cel mai important lucru din viața unui om. Nu vă mai dați cu părerea fără să mă cunoașteți!”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram.

Amintim că în data de 21 februarie, actorul George Burcea a fost oprit de Poliția Rutieră în timp ce conducea drogat cu cocaină, pe o stradă din Voluntari. Tatăl acestuia, Nelu Burcea, a vorbit despre faptul că fiul său nu ar fi consumator ocazional. Acesta ar fi motivul pentru care Andreea Bălan a decis să se separe de soțul său.

Sursa: Cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: