Evenimentul Zilei > Actualitate > Anda Adam a slăbit 6 kg într-o lună cu ajutorul unei diete minune
Anda Adam a slăbit 6 kg într-o lună cu ajutorul unei diete minune

Anda Adam a slăbit 6 kg într-o lună cu ajutorul unei diete minune

Anda Adam a reușit să slăbească 6 kilograme într-o cu ajutorul unei diete care se numeşte Nalep. Pe tot parcursul ei poți mânca absolut orice, dar cu condiția: să renunți la sare și zahăr. Cântăreaţa a combinat dieta cu exerciţiile la sală iar rezultatele sunt incredibile.

Anda Adam:Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr„ a declarat Anda Adam. 

Dieta Nalep a fost creată de Antonio Trombetta, un cunoscut medic din Italia

Prietena Andei Adam a povestit despre acest regim alimentar, dar și despre rezultatele pe care le-a obținut. Dieta se numeşte Nalep și aparține unui medic italian. Anda Adam a avut un regim personalizat pe un an întreg.

"Dieta se numeşte Nalep şi este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. După ce Anda m-a vazut că am slabit 14 kg în 2 luni, a vrut şi ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legătura, şi el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an întreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala şi trebuie sa alterneze proteinele. Ea manânca practic orice, important e ca manânca fara sare şi fara zahar. Medicul explica faptul ca în orice aliment exista aceea cantitate de sare necesara organismului nostru. Anda a slabit 6 kilorgrame, sta de o luna pe regim'" a declarat prietena Andei Adam.