Anchetă pentru a stabili cine sunt poliţiştii care au distribuit imaginile cu minora bătută la Piatra Neamţ

Anchetă pentru a stabili cine sunt poliţiştii care au distribuit imaginile cu minora bătută la Piatra Neamţ

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ a început o anchetă pentru a stabili cine a difuzat imaginile cu minora de 14 ani suspectă de tâlhărie, snopită în bătaie de comisarul şef din Piatra Neamţ, Cezar Filip.

Paul Tablan, comisarul şef al IPJ neamţ a declarat că poliţiştii în cauză vor fi acuzaţi penal şi riscă pedepse între 6 luni şi 3 ani de puşcărie.

"Este o anchetă penală şi disciplinară în curs în urma căreia vom stabili cine a difuzat acele imagini. Cercul de suspecţi este destul de larg în condiţiile în care pe fiecare tură sunt un ofiţer şi un subofiţer, iar înregistrării imaginilor, pe 8 martie şi până la difuzarea acestora, pe 19 martie au trecut 11 zile. Dar există criminalişti de specialitate care vor stabili autorii", a declarat comisarul şef Paul Tablan, citat de Agerpres.

Inspectorul şef al IPJ Neamţ a adăugat că odată cu demisia din funcţia de comandant al Poliţiei Piatra Neamţ a comisarului şef Cezar Filip, comanda unităţii a fost preluată de adjunctul acestuia, comisarul şef Mircea Bejenariu. Comisarului bătăuş i s-a deschis dosar penal.

Ne puteți urmări și pe Google News