Evenimentul Zilei > Monden > Anca Țurcașiu și-a făcut bagajele
Anca Țurcașiu și-a făcut bagajele

Anca Țurcașiu și-a făcut bagajele

Dacă îi privești fotografiile făcute după divorț, vezi că Anca Țurcașiu pare că a înflorit, că e mai frumoasă ca oricând. Iar Anul Nou a făcut-o și mai strălucitoare. De ce?

Și când era cu fostul soț, Cristian, artistei îi plăcea să călătorească, să descopere locuri noi și, neapărat, călduroase, cu mult soare și mare. Iar în acest sfârșit de decembrie a hotărât că trebuie să-și încarce bateriile tot într-un loc mirific, cald și albastru ca sufletul ei liniștit după un zbucium nemeritat.

Anca Țurcașiu și-a făcut bagajele și a zburat în Republica Dominicană, la Punta Cana, acolo unde a întâmpinat Anul Nou. Fără zăpadă, fără brad și vreun Moș rătăcit de la Crăciun, dar cu o plajă și o mare de vis, așa cum se vede în fotografiile acestea.

Lângă poze, Anca Țurcașiu a scris o scurtă explicație: ”Așa arată cele două stări. La sosirea și la plecarea din vacanță”.

Nu știm dacă cântăreața a fost însoțită de un bărbat în aventura sa la Punta Cana. Poate da, poate nu. Dar este cert că frumoasa femeie de 50 de ani emană fericire și nu stă să plângă după bărbatul care a trădat-o.

Sursa foto: Instagram

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.