Evenimentul Zilei > Monden > Anca Țurcașiu, criticată pentru pozele de pe Internet. Ce i-a nemulțumit pe fani. „Nu mă așteptam să văd așa poze”
Anca Țurcașiu, criticată pentru pozele de pe Internet. Ce i-a nemulțumit pe fani. „Nu mă așteptam să văd așa poze”

Anca Țurcașiu, criticată pentru pozele de pe Internet. Ce i-a nemulțumit pe fani. „Nu mă așteptam să văd așa poze”

Anca Țurcașiu a fost criticată de fani după ce a postat o poză mai indecentă pe rețelele de socializare. Internauții nu se așteptau ca aceasta să își arate trupul pe Internet sau să ceară validări.

Anca Țurcașiu are 52 de ani, dar nu asta nu înseamnă că nu postează pe rețelele de socializare cele mai sexy fotografii. Cu toate astea, ultima imagine nu a fost pe placul fanilor, care au declarat că nu se așteptau ca actrița să își arate atât de mult trupul.

Este vorba despre noua fotografie a Ancăi Țurcașiu, stând pe canapea, îmbrăcată doar cu un tricou. Mai mult, ea le-a arătat fanilor picioarele ei foarte bronzate și le-a dezvăluit care este secretul.

„Mă întreabă lumea cum de sunt bronzată tot timpul. Am o vacanță pe an, iarna, în care mă bronzez, și vara în România, la mare, unde lucrez. Stau la soare cu măsură, cu protecție și folosesc după fiecare duș în loc de cremă hidratantă, cremă autobronzantă. Care este la fel de hidratantă și care întreține culoarea pielii pe tot parcursul anului. Ăsta e secretul”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu, criticată pe Internet

Câțiva fani i-au admirat curajul actriței, dar alții au considerat că fotografia este total nepotrivită pentru o femeie de vârsta ei. „Ești superbă, indiferent de bronz.. Frumoasă”, „Sunteți atât de frumoasă si arătați superb!”, au spus câțiva fani.

Anca Turcasiu
Sursa: Facebook

„Trist, chiar nu mă așteptam să văd așa poze. Sunteți o femeie frumoasă dar frumusețea o putem arată și prin alt mod”, arăta un comentariu.

Alți fani i-au transmis că este o actriță foarte bună, dar că aceste poze sexy îi strică imaginea și că sunt interpretabile. Un alt internaut i-a scris că doar o femeie ieftină își arată trupul. „Mai acoperă corpul….e păcat de imaginea frumoasă, câștigată în timp și cu eforturi, cred!”, a mai scris altcineva. „Ești o artista foarte bună. De ce trebuie să te pozezi ca o duduie de 2 lei? Mare păcat”, au scris ei pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când fanii Ancăi Țurcașiu îi spun că exagerează cu pozele sexy.