Actrița Anca Pandrea a fost jefuită în acest weekend în timp ce se afla în Piața Obor din Capitală.   

Actrița, în vârstă de 73 de ani, a căzut victimă hoților, în timp ce se afla la cumpărături. Aceasta a rămas fără telefonul mobil recent achiziționat, informează Libertatea

Când a ajuns în piață, actrița a fost înconjurată de o mulţime de fani. 

„Am crezut că sunt fani de-ai mei şi de-ai lui Iura, care vor să ştie ce mai fac. Dar după câteva minute bune m-am trezit că nu mai am telefonul şi nu pot să mai sun. Îmi pare rău că din această cauză trebuie să dau telefoane pe la prieteni, să blochez cartela, să-mi schimb abonamentul. Partea cea mai rea este că nu am multe numere salvate, pe unele le-am scris într-o agendă şi nu le am în altă parte. 

Trebuie să-mi anunţ prietenii că nu mai am numărul acela de telefon şi trebuie să anunţ şi organizatorii unui eveniment, Gala UARF – Uniunea Artiştilor şi Realizatorilor de Film, unde voi lua Diploma Centenară. Am fost invitată alături de mai mulţi actori cunoscuţi şi voi fi acolo să îmi ridic premiul în seara de 25 martie.”, a povestit actrița.

Anca Pandrea a fost partenera de viață a regretatului actor Iurie Darie, care a încetat din viață în data la vârsta de 83 de ani. 

 

Te-ar putea interesa și: