Evenimentul Zilei > Actualitate > Românca de la Hollywood a rupt topurile bogătașilor. Țiriac, mult în urmă. Cine este frumoasa blondă
Românca de la Hollywood a rupt topurile bogătașilor. Țiriac, mult în urmă. Cine este frumoasa blondă

Românca de la Hollywood a rupt topurile bogătașilor. Țiriac, mult în urmă. Cine este frumoasa blondă

Topul celor mai bogați români a fost spart de către Anastasia Soare, supranumită „regina sprâncenelor”. Noile mișcări ale acesteia în lumea afacerilor au făcut-o să devină mai bogată decât Țiriac sau Becali.

Anastasia Soare, cunoscută drept „regina sprâncenelor” la Hollywood, este fiica unei croitorese din Constanța. Aceasta a avut ambiția, priceperea și norocul să construiască un imperiu financiar de la zero. 

Anul trecut, în vară, aceasta a vândut un pachet minoritar din afacerea sa unui fond de investiții, iar tranzacția i-a adus în buzunar un miliard de dolari. 

Conform Forbes, averea româncei era anul trecut de două miliarde de dolari și a fost dublată recent, asta după ce a vândut 49% din companie brandului Sephora. 

„Într-adevăr, am încheiat un parteneriat pentru un pachet minoritar cu fondul TPG (Texas Pacific Group), care îmi va permite extinderea în Asia și Europa și întărirea poziției online.”, a mărturisit Anastasia Soare.

În momentul de față, averea ei s-ar ridica la circa 5 miliarde de dolari și există zvonuri că Anastasia ar fi cea mai bogată româncă, depășindu-i chiar pe Becali, Țiriac și Teszari la un loc, informează Antena 3