Evenimentul Zilei > Actualitate > Anamaria Prodan, PRIMUL MESAJ după moartea cântăreței. „Mamă mândră”. Cui i-a făcut URAREA
Anamaria Prodan, PRIMUL MESAJ după moartea cântăreței. „Mamă mândră”. Cui i-a făcut URAREA

Anamaria Prodan, PRIMUL MESAJ după moartea cântăreței. „Mamă mândră”. Cui i-a făcut URAREA

Anamaria Prodan a făcut prima postare pe Facebook după înmormântarea mamei sale, Ionela. După o perioadă extrem de grea pentru familia Prodan, iată că fiica regretatei cântărețe îi face o urare fiicei sale.

În familia Anamariei Prodan au avut loc două evenimente, unul trist și unul fericit în aceeași zi. În ziua în care Anamaria a condus-o pe mama ei pe ultimul drum a fost ziua fiicei sale, Rebecca. Fata Anei a împlinit 19 ani, potrivit România Tv.

 

SECRETUL ȘOCANT păstrat de Anamaria Prodan DEPARTE de mama sa. Abia ACUM s-a AFLAT: „NU a vrut sa îi spună. A convins-o…”

 

Anamaria a postat pe Facebook o urare de bine pentru fata ei. „La mulți ani! Rebecca. Mamă mândră. Îmi iubesc fiica", a scris Anamaria Prodan.

„La mulți ani / Ție puterea de a trece peste încercările viețăă! / La mulți ani, multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor! / La mulți ani! / Condoleanțe", i-au scris oamenii în dreptul postării Anamariei Prodan.

 

Anamaria Prodan este în DOLIU. A MURIT în această dimineață! Vestea a venit ca un trăsnet pentru familia impresarei