Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, ironică după ce a aflat că Reghecampf a devenit tătic. ”Să îl întreacă pe Cristi Borcea”
Anamaria Prodan, ironică după ce a aflat că Reghecampf a devenit tătic. ”Să îl întreacă pe Cristi Borcea”

Anamaria Prodan, ironică după ce a aflat că Reghecampf a devenit tătic. ”Să îl întreacă pe Cristi Borcea”

Anamaria Prodan a avut o primă reacție după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf a devenit tătic. Aceasta l-a comparat pe antrenorul Universității Craiova cu Cristi Borcea și i-a urat să aibă mai mulți copii decât acesta.

După ce a aflat că Laurențiu Reghecampf a devenit tătic pentru a treia oara, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj pe măsură. Antrenorul Universității Craiova a anunțat că iubita sa, Corina Caciuc, a născut un băiat, joi.

Fostul partener al Anamariei Prodan a postat și prima fotografie cu micuțul, dar nu i-a uitat nici pe ceilalți doi copii ai săi, Luca, 21 de ani, și Laurențiu jr,., de 13 ani. „Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a transmis antrenorul de fotbal.

Cu toate astea Anamaria Prodan a avut un cuvânt de spus și într-o zi extrem de fericită pentru Reghecampf.

Urarea Anamariei Prodan

Anamaria Prodan nu a putut rămâne indiferentă după nașterea Corinei Caciuc. Impresara a declarat că speră ca micuțul să fie sănătos și că îi dorește lui Reghecampf mai mulți copii ca Borcea.

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au anunțat că au devenit părinți, potrivit Fanatik.

Sursa: Facebook/ Anamaria Prodan Reghecampf

Și ceilalți copii ai săi i-au transmis un mesaj după ce fratele lor s-a născut.

„Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

„Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă.“, a declarat Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, pentru Click! Cu toate astea, Luca, fiul cel mare a lui Reghe, l-a felicitat pe tatăl său și nu s-a lăsat afectat de cele întâmplate.

Asemănarea dintre Cristi Borcea și Reghecampf

Nu este o coincidență că Anamaria Prodan l-a comparat pe antrenorul Universității Craiova cu soțul Valentinei Pelinel. Cristi Borcea are deja nouă copii, cu patru femei și își mai dorește câțiva.

Acesta are cu Mihaela Borcea doi băieți și o fetiță: Patrick (23 ani), Melissa (18 ani), Angelo (18 ani). Cu a doua nevastă, Cristi Borcea mai are un băiat și o fată, pe George Alexandru (9 ani) și pe Gloria (6 ani). Acesta a avut și o aventură cu o avocată când era căsătorit cu Alina Vidican. Din iubirea lor a ieșit o fetiță, Andreina Carolyn Christine (13 ani).

În prezent, Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, iar cei doi au un băiat și o pereche de gemene: Milan (5 ani), Indira Maria și Rania Maria (3 ani).

Nici Reghecampf nu s-a lăsat mai prejos. Fostul partener al Anamariei Prodan a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Aceștia au avut o fetiță, pe Ana – Lisa, care a decedat din cauza unor probleme de sănătate grave. Acesta are și un băiat, pe Luca Reghecampf.

Antrenorul Universității Craiova are un băiețel și din căsnicia cu Anamaria Prodan, pe Bebeto. Corina Caciuc, actuala iubită, l-a făcut pe Reghecampf tătic pentru a treia oară.