Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero. Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero. Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero. Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este o femeie împlinită alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Puțini știu însă că fosta prezentatoare a mai fost căsătorită înainte să îl cunoască pe actualul partener.

Între anii 1998 și 2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu, de care a divorțat deoarece ea își dorea o carieră în televiziune, iar el nu era de acord.

Divorțul celor doi a fost pronunțat de o judecătorie din Statele Unite ale Americii, potrivit playtech.ro

Ana s-a căsătorit ulterior cu Laurențiu Reghecampf, care la vremea respectivă era fotbalist, dar până în ziua de astăzi, aceasta are doar cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost soț în trecut.

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa, uniţi. Este o chestie de educaţie.

Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri.

Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia”, a declarat Anamaria Prodan.

Recent, Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de fostul și actualul ei soț, în semn că aceștia au păstrat o relație de prietenie, chiar și după 9 ani de la divorț.